Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

aske ilo irti!

Koululaishinnat

Koululaisryhmät, koulun laskettelupäivänä

 Aika Hissiliput  Suksisetti  Lautasetti Kypärä 
 3 tuntia  pikkuhissi 6,-           12,-         12,-      6,-
 3 tuntia  isohissi    12,-           12,-         12,-      6,-

KOULURYHMILLE AVOINNA JOKA PÄIVÄ VARAUSTEN MUKAAN.

VARAUKSET KARI NIEMI PUH 0445026902

 

HUOM ! koululaisryhmille hissikortti annetaan lainaan laskettelun ajaksi, joten omaa ei tarvitse.
 
 

 

 

Liikkuminen lumella on monipuolista ja hauskaa raikkaassa ulkoilmassa. Hiihtokeskuksista löytyy jokaiselle tekemisen riemua, haastavaa toimintaa ja positiivisia kokemuksia. Olosuhteet tarjoavat myös oppimismahdollisuuksia mm. säästä, lumesta, luonnosta, eläimistä ja ympäristöstä.

Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen jäsenkeskukset tarjoavat hyvin hoidetut ja turvalliset suorituspaikat lasketteluun, mutta myös moneen muuhun lajiin. Useimmista löytyvät mm. pulkkamäki, maastohiihtoladut, luistinrata tai vaikka mahdollisuus lumikenkäkävelyyn. Eri lajit takaavat liikuntaelämyksen, joka kehittää lihasvoimaa, tasapainoa ja motoriikkaa sekä innostaa lapsia uusien haasteiden tavoitteluun.

Rinteessä liikkuminen ja rinneturvallisuus ovat keskeisiä oppimistavoitteita kääntämisen ja vauhdin hallinnan lisäksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin yhdessä viihtyminen, ulkoilu, leikki ja liikkumisen riemu.

“Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty” pätee myös hiihtokeskusretken toteuttamisessa. Ennen lähtöä on hyvä kerrata muutamia perusasioita, vinkkejä niistä löytyy “Ohjeita opettajalle” ja “Laskettelun perusteet” painikkeiden alta.

Hiihtokeskusten yhteisiin rinnesääntöihin kannattaa tutustua koko luokan kesken, aiheesta saa helposti koottua yhden oppitunnin.

Nämä vinkit löydät myös palvelusta 

edu.fi, osiosta Laatua liikunta-
kasvatukseen.

Yhteystiedot 044 5026902 / Kari Niemi, sähköposti louet@louekeskus.fi